top of page
Vyhledat

Ako môže RASCOVÝ OLEJ posilniť vaše zdravie

Ľudia používali rascu v jedlách už od staroveku – ale vedeli ste, že rasce sa tiež používa na rôzne liečebné účely, od tráviacich problémov až po dýchacie ťažkosti?

A čo rascový olej? Stojí za vaše povšimnutie pre množstvo benefitov napr. predchádzať rakovine, cukrovke, obezite, vypadávaniu vlasov, kožným problémom a infekciám.




  • Pomáha pri CHUDNUTÍ Časopis Journal of Diabetes and Metabolic Disorders publikoval štúdiu systematicky skúmajúcu literatúru o rastlinách, ktoré majú vlastnosti proti obezite, a zistil, že olej zo semien čiernej rasce patrí medzi najúčinnejšie prírodné liečivá na planéte.

  • Môže pomôcť v boji proti rakovine. Ukázalo sa, že vďaka svojim silným fytochemikáliám a antioxidačným schopnostiam olej z čiernych semien pomáha prirodzene liečiť rakovinu.

  • Podporuje hormonálnu rovnováhu. Pre mnohé z nás môžu hormóny byť výzvou. Rascový olej v sebe skrýva látky, ktoré pomáhajú vyvážiť hormóny a zmierniť nepríjemné príznaky menopauzy a menštruačné bolesti.

  • Boj proti stresu a úzkosti: Rascový olej má ukludňujúci vplyv na nervový systém. Stačí pár kvapiek do difuzéra a budete sa cítiť uvoľnenejšie a pokojnejšie. Po dlhom dni je to ten správny spôsob, ako si dopriať chvíľku pokoja.

  • Podpora trávenia. Niekedy môžu tráviace problémy narušiť váš deň. Rascový olej môže pomôcť zlepšiť trávenie a zmierňovať nepohodlie spojené s nadúvaním a plynatosťou.

  • Podpora imunitného systému: Rascový olej obsahuje zlúčeniny, ktoré môžu posilniť vašu imunitu a pomôcť vám odolať chorobám. Je to výborný spôsob, ako sa chrániť pred sezónnymi prechladnutiami a chrípkou.

  • Rascový olej má protizápalové vlastnosti a môže pomôcť zmierňovať bolesť spojenú s menštruačnými kŕčmi, bolesťou hlavy a svalovými bolesťami.

  • Krásna pokožka: Rascový olej je tajnou zbraňou pre krásu vašej pleti. Je plný antioxidantov a esenciálnych mastných kyselín, ktoré pomáhajú hydratovať pokožku, znižovať známky starnutia.

  • Zdravé vlasy: Pomáha posilniť vaše vlasy, stimuluje rast a zároveň bojuje proti lupinám.

Rascový olej je prírodný spôsob, ako udržiavať svoje telo a myseľ v optimálnej kondícii. Nezabudnite dať mu šancu a začať ho zaradit do svojej každodennej kuchyne pre zdravie, krásu a pohodu.
28 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
Post: Blog2_Post
bottom of page